Om oss

MILLAMORE – nytt strö av premiumkvalitet som ger det ultimata välbefinnandet och hygienen för smådjur: gnagare, reptiler och fåglar.

MILLAMORE strö är specialtillverkat för att användas med djur. Produkterna är tillverkade av färsk aspträ som varken innehåller kemiska tillsatser eller restprodukter från trä- eller pappersindustrin. Veterinärer och specialister på djuromsorg rekommenderar asp som strö på grund av dess låga innehåll av kåda.

 

MILLAMORE strö har utmärkt uppsugningsförmåga och doftkontroll. Produkterna är säkra och testade i ett laboratorium – trä som har behandlats vid hög temperatur (över 100°C) innehåller inte några patogena bakterier eller andra mikroorganismer. Dessutom är detta strö dammfritt för att skydda andningssystemet och undvika allergier bland husdjur och människor.

Det är enkelt att sköta och rengöra med MILLAMORE – strömaterialet fastnar inte i tassarna eller i pälsen på djur och sprids inte runt när djuret rör sig i buren. Förpackningarna är lätta och enkla att bära.

Råmaterialet för MILLAMORE strö är FSC ® -certifierat vilket garanterar ansvarsfull och hållbar skogsförvaltning. Produktionen är avfallsfri, använder bioenergi och alla produkter är nedbrytbara – du kan antingen kompostera dem eller använda dem som miljövänligt biobränsle.